Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ο …πόνος της Σούλας Μερεντίτη για το Δήμο Τρικκαίων, η προφυλάκιση του Γιάννου και η επιστροφή των κλεμμένων

Ο …πόνος της Σούλας Μερεντίτη για το Δήμο Τρικκαίων, η προφυλάκιση του Γιάννου και η επιστροφή των κλεμμένων

Την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου σχολίασε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη σήμερα στη Λέσχη 97,6, λέγοντας:

«Η άποψη μου είναι σαφής, όποιος έφαγε δημόσιο χρήμα να μπαίνει φυλακή. Όποιος και να είναι. Επιπλέον να επιστρέφουν και τα κλεμμένα.

Η υπόθεση αυτή πληγώνει όλους εμάς που έχουμε στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

Η δικαιοσύνη θα βρει το δρόμο της και θα κάνει το καθήκον της όπως οφείλει.

Τον κ. Παπαδόπουλο που άκουσα να μιλάει, μπορώ να πω ότι τον θαυμάζω σε ένα βαθμό, έχει ένα χάρισμα να μη λέει τίποτα και να φέρνει για ώρες γύρω από τον γλόμπο. Ενώ βοά ο τόπος για τα μαύρα χρήματα του Σόρου, δεν βγαίνει κανείς να απαντήσει επί της ουσίας.

Προσπαθεί η κ. Γεννηματά, λάθη γίνονται βέβαια αλλά οι προσπάθειες εντείνονται και γίνονται για το καλό όλων. Όσο για το Δήμο Τρικκαίων, είναι ένας μεγάλος ‘πόνος’. Εγώ προσωπικά σε άνθρωπο που στηρίζει ο Τσίπρας, δεν θα δώσω καμία στήριξη. Αφού θέλησαν να φέρουν τον Κλεισθένη, να τον εφαρμόσουν με τα δικά τους στελέχη. Το ξέρουμε βέβαια ότι δεν μπορούν να περπατήσουν μόνοι τους, γι αυτό και ψάχνουν συνεργασίες.»

Δες επίσης

Δυο Τρικαλινοί στην αναπαράσταση της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων ΦΩΤΟ

Στη εντυπωσιακή αναπαράσταση της απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων παραβρέθηκαν από την περιοχή μας και ...