Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Νέα τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη θα γυριστεί στα Τρίκαλα

Νέα τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη θα γυριστεί στα Τρίκαλα

Μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Βέρα στο δεξί» που γυρίστηκε στα Τρίκαλα αλλά και την σειρά Τατουάζ που γυρίζεται σε Καλαμπάκα και Καστράκι, μια ακόμα σειρά για κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται στα σκαριά.
Οπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Τους ζυγούς λύσατε» στο ράδιο ζυγός, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου, πρόκειται για μια σειρά, την παραγωγή της οποίας υπογράφει ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, μεγάλο μέρος της οποίας θα γυριστεί στα Τρίκαλα.
Μανούσος Μανουσάκης:
Η σειρά βασίζεται στη Γενοκτονία των Ποντίων
Σε μια χρονιά ορόσημο για τον ποντιακό ελληνισμό (2019), οπότε συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους Νεότουρκους, θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση πρώτη φορά τον Οκτώβριο, από το ΟPEN, ένα σίριαλ βασισμένο στα γεγονότα που άφησαν πίσω τους 380.000 νεκρούς και περίπου 1.250.000 πρόσφυγες!

Με το σημαντικό τηλεοπτικό εγχείρημα, που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών Μανούσου Μανουσάκη και το οποίο αγκαλιάστηκε θερμά από τον ποντιακής καταγωγής επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του OPEN, Ιβάν Σαββίδη , θα φωτιστεί μια μαύρη σελίδα της Ιστορίας, με σκοπό να πει στην ανθρωπότητα «ποτέ πια» !

Δες επίσης

Κατερίνα Παπακώστα: Εμένα ακόμα και στον Ληθαίο να με δούνε να περπατάω θα πούνε ότι δεν ξέρω να κολυμπώ

Σε σημερινή της συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά ...