Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ την ..έκανε και από τη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων ο Δημ. Πεταράκης

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ την ..έκανε και από τη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων ο Δημ. Πεταράκης

Μετά την παραίτησή του από τη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων τον Μάιο του 2017, όπως είχε γράψει το trikaladay, ο συνταξιούχος κτηνίατρος Δημήτρης Πεταράκης, χθες παραιτήθηκε και από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων, διαφωνώντας με τον τρόπο λειτουργίας του διοικητή Δημ. Παρθένη.
Τους λόγους της χθεσινής του παραίτησης από Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Τρικάλων σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Τάκης Πεταράκης:

« Υπέβαλλα χθες την παραίτηση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου από τη θέση του Αντιπροέδρου. Είναι κοινό μυστικό πως με τον Διοικητή δεν τα πήγαινα και δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω ότι αλλιώς θα πρέπει να ασκεί διοίκηση. Άλλα περίμενα όταν ανέλαβα τη θέση και δεν υπήρξε ούτε καν γραφείο για μένα. Για τον κ. Παρθένη δεν μου άρεσε πώς λειτουργούσε στο διοικητικό συμβούλιο, πώς συνεργαζόταν με τα υπόλοιπα μέλη όπως και το φέρσιμο του απέναντι στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ένας σημαντικός παράγοντας για αυτή μου την παραίτηση ήταν και η συνεχής απομάκρυνση μου από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Εγώ είχα τοποθετηθεί με επιλογή της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία αποχώρησα πριν ένα χρόνο. Και εφόσον έχω έρθει σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ κρίνω ότι δεν είναι ηθικό να παραμένω σε αυτή τη θέση εφόσον δεν μπορώ να υποστηρίξω και την κυβερνητική πολιτική. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δες επίσης

Στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» ο δήμαρχος Τρικάλων. Ποιος τον αναζητά;

Στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» είναι προσκεκλημένος ο δήμαρχος Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου. Η ...