Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Μαζικό «λουκέτο» σε καταστήματα του Pantheon Plaza μετά τις γιορτές!

Μαζικό «λουκέτο» σε καταστήματα του Pantheon Plaza μετά τις γιορτές!

Αίσθηση προκαλεί στους επισκέπτες του Pantheon Plaza η «ομαδική» αποχώρηση καταστημάτων που λειτουργούσαν επί μακρόν στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Αθήνας, το τελευταίο διάστημα, στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή με το τέλος του 2016.

Η εικόνα που εμφανίζει το εμπορικό κέντρο σήμερα είναι ακόμη πιο αποκαρδιωτική, αφού οι εναπομείνασες λειτουργούσες επιχειρήσεις είναι πλέον ελάχιστες, με κορωνίδα φυσικά τα media markt, τα H&M και φυσικά τα Ster Cinemas.

Τι συνέβη όμως και αιφνίδια υπήρξε αυτή η ομαδική αποχώρηση; Στηρίζεται μόνον στην γενικότερη οικονομική δυσπραγία των επιχειρήσεων ελέω της οικονομικής κρίσης; Πληροφορίες του onlarissa.gr αναφέρουν πως λίγο πριν τις γιορτές υπήρξε ενημέρωση από τη διοίκηση του Plaza πως δε θα υπάρξουν ανανεώσεις σε συμβάσεις, ενώ σε άλλη περίπτωση, ιδιοκτήτης επιχείρησης εντός του εμπορικού κέντρου, δήλωσε πως του ζητήθηκε η αύξηση του ύψους ενοικίασης.

Προς τα πού οδεύει η κατάσταση στο εμπορικό κέντρο; Οι εικασίες για νέους επενδυτές και άλλα πλάνα είναι πολλές στην αγορά της Λάρισας. Το μόνο σίγουρο είναι πως με την έλευση του 2016 χάθηκαν ακόμη κάποιες δεκάδες θέσεις εργασίας στην περιοχή από τα λουκέτα…

onlarissa.gr

Δες επίσης

Μεγάλες προσφορές λόγω Black Friday στο Κέντρο Δικύκλου Πλακώνας

“H Black Friday 2019 έφτασε! Ανυπομονείς για Black Friday Super Offers; Επισκεφθείτε τώρα το κατάστημα ...

Αφήστε μια απάντηση