Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / Μάγισσες φέρτε βότανα! Έριξαν κατάρες στους εχθρούς του Πούτιν!

Μάγισσες φέρτε βότανα! Έριξαν κατάρες στους εχθρούς του Πούτιν!

Τρέμετε εχθροί της Ρωσίας! Ομάδα από Ρωσίδες μάγισσες έκαναν σύναξη υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν. Συγκεντρώθηκαν προκειμένου να κάνουν ξόρκια έτσι ώστε να αυξηθεί η δύναμη της Ρωσίας και κυρίως του Προέδρου της χώρας.

Και δεν είναι όποιες κι όποιες αυτές οι μάγισσες. Είναι η αποκαλούμενη «Αυτοκρατορία των δυνατότερων μαγισσών» και η τελετή έγινε σε μια έπαυλη στην Μόσχα την περασμένη τρίτη. Κι αυτό, γιατί αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειάζεται βοήθεια από εκείνους που πιστεύουν σ’ αυτόν.

Φορώντας μαύρους μανδύες και διαβάζοντας ξόρκια από βιβλία οι μάγισσες χρησιμοποίησαν τις μαγικές τους δυνάμεις για να δώσουν δύναμη στην χώρα τους και στον ηγέτη της προκειμένου να αντιμετωπίσει τα διεθνή προβλήματα.

«Αυτός που ακούει, αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε την μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από τον λόγο μου», έλεγε ένα ξόρκι.

Η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, έκανε και δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ και είπε ότι η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Οι μάγισσες ψεν έκαναν μόνο ξόρκια για να δυναμώσει ο Πούτιν αλλά έριξαν και κατάρες στους αντιπάλους τους «Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!»

Δείτε απόσπασμα από την σύναξη των μαγισσών

Ενσωματωμένο βίντεο

Лента.ру

@lentaruofficial

А теперь к главным новостям недели: ведьмы провели магический ритуал в поддержку России и президента Путина. Облачившись в черные плащи с капюшонами, они зачитывали заклинание: «Да будет сила России крепчать, да будет Владимир Путин верные пути видеть». Ждем чудес?

561 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μόλις πέρυσι μάγισσες στις ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν στο Μπρούκλιν για να αποτρέψουν την τοποθέτηση του Μπρετ Κάβανο ως επικεφαλής στο Ανώτατο Δικαστήριο.

πηγή: RT

Δες επίσης

Ιδιοκτήτης εστιατορίου “γαντζώθηκε” σε αυτοκίνητο τουριστών που δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό – ΒΙΝΤΕΟ

Μία περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστές τουρίστες από την Ισπανία και έναν καταστηματάρχη ερευνούν οι Αρχές ...