Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Κάνει πίσω ο Τάκης Χατζής λόγω Σακελλαρίου. Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας

Κάνει πίσω ο Τάκης Χατζής λόγω Σακελλαρίου. Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος Πελινναίων Τάκης Χατζής παρότι αρχικά είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας.
Ο λόγος; Το γεγονός ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου δήλωσε επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος, όπως έγραψε ήδη το trikaladay και δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Τους ζυγούς λύσατε» στο ράδιο «ζυγός»
Ο πρώην δήμαρχος Πελινναίων κ. Τάκης Χαντζής, σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ Live, ήρθε να ταράξει τα αυτοδιοικητικά νερά με τις δηλώσεις του στο ΚΡΗΝΗ LIVE, υποστηρίζοντας ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, εκτός κι αν οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο ίδιος δήλωσε πως θα αναθεωρήσει την υποψηφιότητά του, μιας και εκτιμά το έργο και την πορεία του κ. Σακελλαρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αν δεν σε θέλει η Οιχαλία, δεν γίνεσαι δήμαρχος»
Ο ίδιος δήλωσε ότι μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει ένα κορμό υποψηφίων, ωστόσο βρίσκεται σε αναμονή μιας κι όπως υπογράμμισε είναι νωρίς για ανακοινώσεις.
Ο χρόνος για τον ίδιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν στο επόμενο διάστημα.
Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει….

Δες επίσης

Στους «πρωταθλητές» στην παραβίαση ερυθρού σηματοδότη οι Τρικαλινοί οδηγοί

Νέο «σαφάρι» της τροχαίας ανά τη χώρα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», ...