Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2018
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ηράκλειο: Ψάχνουν τον δολοφόνο της πλούσιας ηλικιωμένης

Ηράκλειο: Ψάχνουν τον δολοφόνο της πλούσιας ηλικιωμένης

Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο.
Άφαντος παραμένει ο δράστης της δολοφονίας της 84χρονης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή τις προηγούμενες ημέρες στο σπίτι της στην περιοχή της Γαλιάς στη Μεσαρά στο Ηράκλειο.

Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, που αφαίρεσαν με βίαιο τρόπο τη ζωή της άτυχης ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 84χρονη δεν είχε κάνει τη δική της οικογένεια και ζούσε μόνη της, ενώ διέθετε μεγάλη περιουσία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηλικιωμένη είχε βρεθεί αιμόφυρτη στο έδαφος, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από αντικείμενο.

Μάλιστα την ημέρα, που συνέβη το τραγικό περιστατικό, είχε πάρει τη σύνταξη της, η οποία και δε βρέθηκε ποτέ πάνω της, ενώ όπως λένε κάτοικοι της περιοχής συνήθιζε να κρατάει μεγάλο χρηματικό ποσό κρυμμένο στο σπίτι της, το οποίο όμως ο δράστης δεν κατάφερε να πάρει.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 84χρονη είχε βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου.

Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί αίμα, γι’αυτό και από την αρχή οι αστυνομικές αρχές εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ τη βρήκε νεκρή μία γειτόνισσα της, η οποία είχε να τη δει από το πρωί της Δευτέρας και την αναζήτησε. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: cretapost

Δες επίσης

Η Ένωση Άθεων ζητεί την «αποκαθήλωση» της εικόνας της Παναγίας από το ΣτΕ

Να αφαιρεθεί η εικόνα της Παναγίας από την αίθουσα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ...