Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / «Είναι ξεκάθαρο ότι σκόνταψε και πιάστηκε από το χέρι του παπά» – Χαμός στο Twitter για το «φάουλ» Χαρδαλιά

«Είναι ξεκάθαρο ότι σκόνταψε και πιάστηκε από το χέρι του παπά» – Χαμός στο Twitter για το «φάουλ» Χαρδαλιά

Έντονο σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και δείχνει τον Νίκο Χαρδαλιά να φιλά το χέρι παπά στην Καρδίτσα, μετά από την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε στην Οξυά

Έντονο σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και δείχνει τον Νίκο Χαρδαλιά να φιλά το χέρι παπά στην Καρδίτσα, μετά επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε στην Οξυά.

Πέραν του γεγονότος ότι με την κίνηση αυτή καταπατά κάθε μέτρο προστασίας, που ο ίδιος με κάθε ευκαιρία και σε έντονο ύφος προτρέπει τους πολίτες να τηρήσουν, η εν λόγω κίνηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τα όσα έλεγε και καταλόγιζε – χωρίς να τον κατονομάζει – για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η κίνηση αυτή καθαυτή, αλλά και η ανακολουθία των δηλώσεων με τις πράξεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας δεν πέρασαν φυσικά απαρατήρητες από τους χρήστες του διαδικτύου.

Τα σχόλια, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ήταν ειρωνικά. Κάποιοι σχολίαζαν πως… σκόνταψε και ουσιαστικά κρατήθηκε από τον πάπα για να μην πέσει και άλλοι ότι… δεν ήθελε να αφήσει να του κλέψει τη δόξα ο Γιώργος Κουμουτσάκος!

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά:

Δες επίσης

Δημ. Παπαστεργίου: Φτηνή κριτική για τα δυο δέντρα που πέσανε…

Ως εύκολη κριτική από την αντιπολίτευση χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας σήμερα στη ...