Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / Είναι αυτό ντύσιμο για παιδική εκδήλωση;

Είναι αυτό ντύσιμο για παιδική εκδήλωση;

Μια παιδική εκδήλωση, διαφορετική από τις άλλες. Ο δήμαρχος του Sussex πάντως δεν βρήκε τίποτα λάθος. Δείτε και θα καταλάβετε

Family Bonfire Nights. Ή αλλιώς, όταν οι γονείς διοργανώνουν εκδήλωση για τα παιδιά τους με πυροτεχνήματα και διαγωνισμούς.

Το ετήσιο χάπενινγκ έλαβε χώρα στο East Grinstead Town Football Club του Sussex. Γίνεται ανήμερα της Νύχτας του Guy Fawkes και όπως είναι αναμενόμενο, περιλαμβάνει δόσεις πυρίτιδας.

Φέτος, οι νεαρές Samantha Harberd και Flic Louise από την ομάδα Xtreme Beatz προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές για να δώσουν το δικό τους show, το οποίο είναι πράγματι, εντυπωσιακό.

Είναι όμως κατάλληλο για τα μάτια ανήλικων παιδιών;

Ο δήμαρχος East Sussex, Dick Sweatman, δεν ενοχλήθηκε πάντως από την αμφίεση των κορασίδων. «Δεν πιστεύω πως είχε κανείς αντίρρηση για το ντύσιμο τους. Δεν το βρήκα προκλητικό», είπε στη βρετανική Mirror.

Παρόλα αυτά, πολλοί γονείς έδειξαν ενοχλημένοι και κάποιοι εξ αυτών αποχώρησαν από τη γιορτή. Μια μητέρα έγραψε μάλιστα στο Twitter: «Έπρεπε να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί η κοπέλα βγάζει πυροτεχνήματα από τα οπίσθια της».

Όπως και να’ χει, τα καρέ της γιορτής, έκαναν τον γύρο του κόσμου. Λογικό.
Οι φωτογραφίες από την επίδειξη (διπλής ανάγνωσης το «επίδειξη» εν προκειμένω):

news247

Δες επίσης

Πρωτοφανές αμόκ: Σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και την κουνιάδα του μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του

Σοκ μετά την τριπλή δολοφονία που διέπραξε 44χρονος στην Ισπανία. Σκότωσε τη σύζυγό του, την ...

Αφήστε μια απάντηση