Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / H φωτο του Κώστα Κρομμύδα όταν δούλευε ως μπάρμαν -Δείτε τον Τρικαλινό ηθοποιό και συγγραφέα  πριν από 29 χρόνια

H φωτο του Κώστα Κρομμύδα όταν δούλευε ως μπάρμαν -Δείτε τον Τρικαλινό ηθοποιό και συγγραφέα  πριν από 29 χρόνια

Mια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας.

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1971. Για δύο χρόνια σπούδασε στο ΤΕΙ Nοσηλευτικής Αθήνας, το οποίο εγκατέλειψε μετά την είσοδό του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1992. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν ως μπάρμαν μέχρι το 2000 για να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

 

Η φωτογραφία του Κώστα Κρομμύδα από το 1991 όταν εργαζόταν ως μπάρμαν ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. O ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Νοέμβριος 1991… Ο πρώτος μπάρμαν της Αθήνας που είχε βάλει απαγορευτικό για το κάπνισμα».

Δείτε τη φωτογραφία:

Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με» και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα «Η ζωή που έλειπε» που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Από τότε εκδίδει ένα βιβλίο σχεδόν κάθε χρόνο.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Δες επίσης

Ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του και στην τούρτα ήταν ντυμένος σούπερμαν

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά ...