Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Φεύγουν οι Συριζαίοι από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων. Τέσσερις παραιτήσεις

Φεύγουν οι Συριζαίοι από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων. Τέσσερις παραιτήσεις

Μετά την παραίτηση το βράδυ των ευροεκλογών του διοικητή, έρχονται να προστεθούν άλλες τέσσερις παραιτήσεις από το Δ.Σ του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Την παραίτησή τους από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων ανακοίνωσαν σήμερα τα μέλη που τοποθετήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο Θεοδόση Στάλια και τα μέλη του Δ.Σ Γιώργο Καπέλο, Σούλα Μπούρα και Βασίλη Ζτούπη.

Τα συγκεκριμένα μέλη που είχαν οριστεί στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος από την προηγούμενη κυβέρνηση θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι την αντικατάστασή τους.

Όπως αναφέρουν:

«Κληθήκαμε από την κυβέρνηση να υπηρετήσουμε τις δομές της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παραλάβαμε το Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του και τώρα είμαστε περήφανοι που μαζί με την κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εμπλεκόμενους, συμβάλαμε στην αναβάθμισή του.

Μετά την νέα πολιτική κατάσταση που διαμορφώθηκε, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας στη διάθεση του νέου Υπουργού και παραμένουμε στην θέση μας μέχρι την αντικατάστασή μας.

Τα μέλη του Δ.Σ.

Στάλιας Θεοδόσιος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ
Καπέλος Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ.
Μπούρα Σούλα, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.
Ζτούπης Βασίλειος, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ»

Δες επίσης

Σκληρή απάντηση του Χρ. Λάππα στον Γιάννη Χάιδο: ξέρω ότι του προσφέρθηκαν από τη μάνα και τον πατέρα του πολλά πράγματα αφθόνως

Απάντηση στα σχόλια του Γιάννη Χάιδου περί ανθρώπων μεγάλης ηλικίας στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο έδωσε ...