Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ενταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Τρικαλινό παζάρι. «Καβγάς» Παπαστεργίου-Πολυμερόπουλου

Ενταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Τρικαλινό παζάρι. «Καβγάς» Παπαστεργίου-Πολυμερόπουλου

Ενταση καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων καθώς εκτός από την απόφαση για τον καθορισμό χώρων στα κόμματα για την περοεκλογική τους προβολή, τέθηκε προς ψήφιση εισήγηση της δημοτικής αρχής για την καθαριότητα του χώρου όπου τελείται η εμποροπανήγυρη.

Η δημοτική αρχή έχοντας την γνωμοδότηση της αρμόδιας υπηρεσίας που αναφέρει ότι δεν επαρκεί το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας για τον καθαρισμό του χώρου του πανηγυριού, εισηγήθηκε την ανάθεση του έργου σε εταιρεία ΚΥΝΣΕΠ.

Με την πρόταση αυτή διαφώνησε εντόνως ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αλ. Πολυμεςρόπουλος, αφήνοντας αιχμές ως προς τη νομιμότητα της απόφασης, αλλά και ο πρώην αντιδήμαρχος Θεοδ. Σπανός, οι οποίοι πρότειναν να ακολουθηθεί η διαδικασία όπως τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή να απασχοληθούν ορισμένα άτομα ώστε να πάρουν και ένα μεκοκάματο

Μάλιστα ο κ. Πολυμερόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του ακόμα και να παραιτηθεί.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Παπαστεργίου απαντώντας στον κ. Πολυμερόπουλο είπε πως δεν αποδέχεται την αιχμή ότι γίνεται κάτι παράνομο, ενώ τόνισε ότι αυτό που προτείνεται είναι παράνομο καθώς πρέπει να γίνουν προσλήψεις..

Τελικά το θέμα της ανάθεσης σε ΚΥΝΣΕΠ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς καταψήφισαν οι κ.κ. Πολυμερόπουλος και Σπανός καθώς και οι σύμβουλοι της «Λαικής Συσπείρωσης» και του «Φυσάει Κόντρα».

Πάντως δεν είναι η πρώτη ή η δεύτερη φορά που ο κ. Πολυμερόπουλος διαφωνεί με τον δήμαρχο και απειλεί με παραίτηση…

Δες επίσης

Κύριε Μητσοτάκη εσείς έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι για την ολοκλήρωση του Υ/Ε της Μεσοχώρας Τρικάλων

Για μια ακόμα φορά πρωθυπουργός της χώρας αναφέρεται στο πολύπαθο έργο του Υ.Ε της Μεσοχώρας. ...

Αφήστε μια απάντηση