Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Χαμός, φασαρία και ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για τους πρόσφυγες. Διεκόπη η συνεδρίαση Δείτε το video

Χαμός, φασαρία και ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για τους πρόσφυγες. Διεκόπη η συνεδρίαση Δείτε το video

Διεκόπηγια μισή περίπου ώρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων λόγω έντασης μεταξύ των κατοίκων της περιοχής του Δέλτα της οδού Λαρίσης και δημοτικών συμβούλων.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται εντόνως για το γεγονός ότι δημιουργείται χώρος φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην σούπερ μάρκετ Atlantic.
Οι κάτοικοι που βάζουν θέμα ασφάλειας των ιδίων και των οικογενειών τους ενώ ζήτησαν από τη δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να δοθούν στη δημοσιότητα οι εγκρίσεις και οι αδειες για την εγκατάσταση των προσφύγων.
Σε κάποια στιγμή και ορισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν φραστικά στον δημοτικό σύμβουλο Γ. Καίκη λέγοντας ότι θα λογοδοτήσει, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν από την αρχή της συζήτησης του θέματος ιδιαίτερα τεταμένη
Αυτό προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση δημοτικών συμβούλων με τον πρόεδρο του Δ.Σ Μιχ. Μπάρδα να αναγκάζεται να διακόψει τη συνεδρίαση.
Μετά από μισή περίπου ώρα η συνεδρίαση συνεχίστηκε οπότε και πάλι δημιουργήθηκαν εντάσεις μεταξύ κατοίκων και δημοτικών συμβούλων.

Δες επίσης

Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο που μας ξεναγεί στον φετινό «Μύλο των ξωτικών»

Ακολουθήστε μας στην πρώτη μας βόλτα στο πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας. Η καρδιά ...

Αφήστε μια απάντηση