Σάββατο, 30 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Με αξιώσεις διεκδικεί την επανεκλογή της στον Δήμο Τρικκαίων η Ελένη Πούλιου

Με αξιώσεις διεκδικεί την επανεκλογή της στον Δήμο Τρικκαίων η Ελένη Πούλιου

Η Ελένη Πούλιου με αγώνα για την καθημερινότητα κατέρχεται ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση» του Δ. Παπαστεργίου.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Φωτάδα Τρικάλων και μένει μόνιμα εκεί. Τεχνολόγος Γεωπόνος στο επάγγελμα, τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στην ΕΑΣ Τρικάλων, στον τομέα των αγροτικών εφοδίων.

Ξεκίνησε την πορεία της με τον Καποδίστρια, πρώτα ως τοπικός σύμβουλος στο χωριό της και αργότερα για 2 τετραετίες ως δημοτική σύμβουλος στον πρώην Δήμο Καλλιδένδρου, με θέσεις ευθύνης 2 διετίες πρόεδρος Δ.Σ. και Αντιδήμαρχος. Την τελευταία περίοδο του Καποδίστρια εκλέχτηκε πρώτη δημοτική σύμβουλος.
Εν συνεχεία το 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με τον κ. Παπαστεργίου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Β΄ Τομέα την δεύτερη περίοδο 2016-2018. Επί της θητείας της έζησε τις πλημμύρες του 2016-2017 και ειδικά στο χωριό της και στα χωριά γύρω από τον Πηνειό καθώς και τα χιόνια του 2017.

Ο αγώνας της και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν και παραμένει η περιφέρεια του Δήμου να πάρει τη θέση που της αξίζει, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας και χρήζουν λύσεις. Η μόνη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του κ. Παπαστεργίου που ανέλαβε τομέα καθημερινότητας ως Αντιδήμαρχος.

Δες επίσης

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι αμοιβές, οι καταθέσεις και τα ακίνητα των 2 αρχηγών και των συζύγων τους

Τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα ...