Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Χολωμένος ο Κουτσούρης και …σύννεφα στον ΑΟΤ!

Χολωμένος ο Κουτσούρης και …σύννεφα στον ΑΟΤ!

Λίγα μόνο 24ωρα μετά τους πανηγυρισμούς της ανόδου ο Κερκυραίος δηλώνει ότι αποσύρεται.

Δεν έχουν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Β’ Εθνική αλλά το τοπίο όσον αφορά το τοπίο στην ομάδα μόνο ξεκάθαρο δεν είναι. Ο Χάρης Κουτσούρης τις τελευταίες δύο μέρες εκφράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί την απογοήτευση του και δηλώνει πως δεν θα είναι παρών στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Τι έχει συμβεί; Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα μπορεί να έχει δηλώσει ότι ηθικό προβάδισμα για την νεοσύστατη ΠΑΕ έχει ο Χάρης Κουτσούρης ως βασικός χρηματοδότης τις δύο τελευταίες χρονιές, ωστόσο όμως δεν δέχεται να μετοχοποιηθούν τα χρήματα που φέρεται να έβαλε ο Κερκυραίος τα δύο χρόνια και που ξεπερνούν σύμφωνα με τον ίδιο κάτα πολύ τις 200.000 €.

Παράλληλα οι διοικούντες δηλώνουν ότι δεν μπορούν να κλείσουν την πόρτα σε οποιονδήποτε νέο ενδιαφερόμεν Ηδη μάλιστα διέρρευσαν και κάποιες φήμες για κινήσεις προς αυτή την κατεύθνση…

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".