Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Οι επιτυχίες των Μικρών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ στο Διασυλλογικό

Οι επιτυχίες των Μικρών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ στο Διασυλλογικό

 

Διακρίσεις πέτυχε  το νέο αίμα των αθλητών και οι αθλητριών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ κατά την διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου παίδων – κορασίδων

Διακρίσεις πέτυχε  το νέο αίμα των αθλητών και οι αθλητριών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ κατά την διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου παίδων – κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα . Αποτέλεσμα της εξαιρετικής εμφάνισης ήταν η κατάκτηση εννέα μεταλλίων , πολλά ατομικά ρεκόρ , και πέντε προκρίσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα . Έτσι οι αθλητές του συλλόγου που μέχρι τώρα έχουν προκριθεί για τους Πανελληνίους αγώνες στίβου φθάνουν τους δεκατρείς . Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου έχουν ως εξής ΄.
– Ο ΜΠΡΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κέρδισε τον ακοντισμό και προκρίθηκε με επίδοση 49,42 μέτρα , ενώ ήταν και 4ος στην σφύρα με επίδοση 39,14 μέτρα.
– Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κέρδισε την σφυροβολία με ατομικό ρεκόρ και επίδοση 48,05 μέτρα και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα , ενώ ήταν 2ος και στον ακοντισμό με επίδοση 41,44 μέτρα .
– Η ΚΕΦΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ στην σφυροβολία σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 46,60 μέτρα , ήταν 2η και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
– Η ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ – ΘΕΟΔΩΡΑ επίσης στην σφυροβολία πέτυχε επίδοση 42,35 μέτρα ήταν 3η και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα .
– Η ΖΙΟΥΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΝΑ στην σφυροβολία πήρε το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με ατομικό ρεκόρ 41,12 μέτρα και κατετάγη 4η .
– Ο ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ πέτυχε δύο ατομικά ρεκόρ στην σφαίρα με 12,15 μέτρα και ήταν 2ος , καθώς και στον δίσκο με επίδοση 34,90 μέτρα και ήταν 3ος .
– Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με ατομικό ρεκόρ στην σφύρα με επίδοση 42,60 μέτρα ήταν 2ος , και στο δίσκο με επίδοση 32,24 και ήταν 4ος .
– Ο ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ στον ακοντισμό ήταν 3ος με ατομικό ρεκόρ 38,64 μέτρα .
– Η ΜΠΕΤΣΙΜΕΑ ΠΑΥΛΙΝΑ – ΣΤΕΛΛΑ στην σφυροβολία και στην δισκοβολία πετυχαίνοντας 34,80 μέτρα και 25,88 μέτρα που είναι ατομικά τους ρεκόρ.
– Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στην σφαιροβολία ήταν 5η με επίδοση 10,74 μέτρα.
– Η ΦΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στον ακοντισμό πέτυχε επίδοση 29,54 μέτρα .
– Η ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΥ ΚλΕΙΩ στα 100 μέτρα πέτυχε επίδοση 14.41΄΄.
– Η ΚΑΡΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στα 100 μέτρα πέτυχε 15,85΄΄.
– Η ΜΟΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ στον ακοντισμό πέτυχε 27,28 μέτρα.
– Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο δίσκο πέτυχε βολή 27.00 μέτρα
– Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στο δίσκο πέτυχε επίδοση25,75 μέτρα
Επόμενη αγωνιστική εκδήλωση του συλλόγου είναι η δεύτερη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών , που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στην πόλη μας το ερχόμενο Σάββατο και περιλαμβάνει τις περιοχές Θεσσαλία ς, την Ήπειρο , την Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".