Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Υποψήφια με τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου στο Δήμο Μετεώρων η εκπαιδευτικός Χριστίνα Ματαράγκα

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου στο Δήμο Μετεώρων η εκπαιδευτικός Χριστίνα Ματαράγκα

Η εκπαιδευτικός (φιλόλογος) Χριστίνα Ματαράγκα και εν ενεργεία σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων, εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «η πόλη μας, ο Δήμος μας, τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη προοπτική, αξίζουν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε τηνπαρουσία μας και μέσα από μια προσπάθεια συλλογική να αγωνιστούμε σκληρά, με ήθος και δυναμισμό. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει ξεδιπλώσει σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας και είναι ικανός να μας εμπνεύσει για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Συντάσσομαι κι εγώ στην κοινή προσπάθεια για ένα Δήμο Μετεώρων, όπως τον φανταζόμαστε, όπως τον θέλουμε».

Χριστίνα Ματαράγκα

Εκπαιδευτικός (Φιλόλογος)

Βιογραφικό

Η Χριστίνα Ματαράγκα είναι γεννημένη το 1969 και παντρεμένη με τον Χρήστο Χαρίση, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και εισήχθην στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , στο τμήμα της Φιλολογίας.

Έπειτα από την αποφοίτηση της, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, διδάσκοντας το αντικείμενο σπουδών της. Από το 2000 έως και σήμερα έχει διοριστεί στη Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση. Την τρέχουσα σχολική χρόνια διδάσκει στο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Καλαμπάκας, και στο Γυμνάσιο Οξύνειας.

Μέσα σε μία διαρκή αναζήτηση μάθησης και εκπαίδευσης, συνεχίζει ακόμη την επιμόρφωσή της, μέσω σεμιναρίων, στην Πληροφορική Τεχνολογίας, Αναπτυξιακές και Μαθησιακές Δυσκολίες, Σχολεία για Όλους και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του κλάδου της.

Οι εκλογές για την ίδια δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς είναι ήδη εκλεγμένη σύμβουλος στην ΤοπικήΚοινότητα Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων.

Δες επίσης

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αριθμό 1121/11.06.2023 καλούνται τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας ...