Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ξεκίνησαν οι δημοπρασίες για το Τρικαλινό παζάρι

Ξεκίνησαν οι δημοπρασίες για το Τρικαλινό παζάρι

Αντίστροφη μέτρηση για το Τρικαλινό Παζάρι 2016. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν τρεις διαφορετικές δημοπρασίες εν όψει των προετοιμασιών για τη μεγάλη αυτή λαϊκή γιορτή.
Επρόκειτο για τις δημοπρασίες για το λούνα παρκ, την κατασκευή των παραγκών και τον ηλεκτροφωτισμό. Ενδεικτικό της νέας, ανοδικής πορείας του Τρικαλινού Παζαριού, ήταν το γεγονός ότι προσήλθαν περισσότεροι από ένας ενδιαφερόμενοι, ειδικά για το λούνα παρκ που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών και είναι σήμα κατατεθέν.
Ο δε Δήμος εισέπραξε από τις σημερινές δημοπρασίες ποσό 66.115 ευρώ. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι και φέτος, τα έσοδα από το παζάρι θα είναι σημαντικά για τον Δήμο και κατ’ επέκταση για τους δημότες,
Οι δημοπρασίες πραγματοποιήθηκαν ενώπιον της αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Χρυσάνθης Γάλλου – Δαλκαφούκη, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της επιτροπής για την εμποροπανήγυρη. Συνεχίζονται, δε, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, με αυτή που αφορά σε ψητοπωλεία και χαλβαδοπωλεία.

Από τογ ραφείου Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

«Η Ελλάδα πρωτοπορεί στον πυρήνα της Ευρώπης» τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας στο Συνέδριο του Economist παρουσία του Ολάντ

Στην Ελλάδα που πρωτοπορεί στον πυρήνα της Ευρώπης αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας στο Συνέδριο των ...

Αφήστε μια απάντηση