Σχεδόν 140 κιλά ακατέργαστης κάνναβης βρίσκονταν μέσα στο όχημα που εντοπίστηκε «ξέμπαρκο» την παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων, στο ύψος του Δρίσκου Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα μέσα στο αυτοκίνητο, που βρέθηκε σταματημένο στην άκρη του δρόμου, υπήρχαν 131 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 139,150 γραμμαρίων.
Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ναρκωτικών και μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο οδηγός του. Πρόκειται για 21χρονο, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ. αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Δες επίσης
Φαντασμαγορική φωταγώγηση δυο χριστουγεννιάτικων δένδρων στην ιστορική Πιάλεια!
Για πρώτη φορά άναψαν ταυτόχρονα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα, εκ των οποίων το ένα είναι φυσικό, χαρίζοντας ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

