Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Βρέχει παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Κολοβή θα συνεδριάσει η Ν.Ε

Βρέχει παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Κολοβή θα συνεδριάσει η Ν.Ε

Εν μέσω παραιτήσεων συνεδριάζει αύριο Τετάρτη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Στη συνεδρίαση θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για την προεκλογική προετοιμασία των μελών της κομματικής οργάνωσης και θα επιχειρηθεί η συγκρότηση ευρείας εκλογικής επιτροπής στην οποία εκτός από μέλη θα συμμετέχουν και φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 8 μ.μ στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο» και θα συμμετέχουν και οι οργανώσεις πόλης και νομού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikaladay, ήδη έχουν επισημοποιηθεί δυο παραιτήσεις μελών της Ν.Ε, αυτή του Σωκράτη Ραπτοτάσιου και του Βασίλη Γεροδημόπουλου, ενώ εντός των ημερών, ίσως και μέχρι αύριο, θα παραιτηθούν άλλα δυο μέλη του οργάνου ο υποψήφιος βουλευτής Δημ. Καπέλλας ο οποίος ήδη έχει διαφοροποιηθεί με δηλώσεις του στο trikaladay λίγο μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου, και ο εκπαιδευτικός Γιάννης Χριστόπουλος

Οι προαναφερόμενοι μαζί με άλλα στελέχη που διαφωνούν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όπως ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Παπαθασασίου, το πιο πιθανόν είναι να προσχωρήσουν στο νέο κόμμα του Π. Λαφαζάνη «Λαϊκή Ενότητα»

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων αναμένονται οδηγίες από τα κεντρικά του κόμματος και θα συγκροτηθεί στα τέλη της εβδομάδας οπότε και αναμένεται και η επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Σίγουρα πάντως δεν θα αλλάξει η σειρά των νυν βουλευτών στη λίστα δηλαδή Σ. Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρ. Σιμορέλης, ενώ θεωρείται βέβαιη η εκ νέου συμμετοχή της Αγγέλας Κομπόλια.
Για την περίποτωση του Γ. Παπασίμου τα πράγματα παραμένουν σε εκκρεμότητα, καθώς η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του “Πράττω” το οποίο, όπως και ο ίδιος, συνεχίζουν να στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Το θέμα του ψηφοδελτίου εκτιμάται πως θα ανοίξει «επίσημα» σε επίπεδο τοπικών οργάνων από την Παρασκευή, οπότε και εκτιμάται ότι θα συνεδριάσει εκ νέου η νομαρχιακή επιτροπή.

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...

Αφήστε μια απάντηση