Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Ξυλοκόπησε την πεθερά του και απείλησε να σκοτώσει την ίδια και το παιδί του

Βόλος: Ξυλοκόπησε την πεθερά του και απείλησε να σκοτώσει την ίδια και το παιδί του

Νέα ποινή 18 μηνών με αναστολή αυτή τη φορά συγκέντρωσε στο «ταμειο» του 48χρονος Αλβανός επιχειρηματίας στον Βόλο που είναι φυλακισμένος στη Λάρισα.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον έκρινε χθες για μια ακόμη φορά ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενός είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και των πεθερικών του και έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνική γνώμη.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που ενώ βρισκόταν στο διάδρομο του δικαστηρίου μετά από καταδικαστική απόφαση, είχε απειλήσει την εισαγγελέα, λέγοντάς της: «Θα σε καρυδώσω και θα σε στείλω φυλακή».

Ο αλλοδαπός στη χθεσινή δίκη ηταν κατηγορούμενος γιατί στις 18 Ιουνίου 2021 ξυλοκόπησε άγρια την πεθερά του ενώ στις 22 Ιουνίου 2021, την απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί του, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του

Ο αλλοδαπός στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελα να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά του και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

gegonota.news

Δες επίσης

Νέο αναπτυξιακό εργαλείο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Το πράσινο φως για τη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας, την έγκριση του σχεδίου ...