Ίσως το κάνεις και εσύ…
Το ίδιο συχνά κάνουμε και ένα λάθος ή πιο συγκεκριμένα μια παράλειψη όταν βράζουμε αυγά και μετά… ταλαιπωρούμαστε να τα ξεφλουδίσουμε. Η μυστική και βασική κίνηση είναι η εξής: Την ώρα που βράζουν τα αβγά, ρίξε ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό και πόσο χρήσιμο είναι; Πολύ!
Κι αυτό γιατί τo pH των αβγών θα αυξηθεί με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μια κίνηση. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε…
baby.gr
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

