Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
trikaladay.gr / Άρθρα / Βάλτε λίγο αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο με τα ρούχα – Όταν τελειώσει η πλύση δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Βάλτε λίγο αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο με τα ρούχα – Όταν τελειώσει η πλύση δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Μπορεί να ζούμε σε μια υπερ-καταναλωτική εποχή που όσο κι αν μας έχει γονατίσει η κρίση μια μικρή παρασπονδία την κάνουμε που και που και αγοράζουμε εκείνο το γλυκό ρουχαλάκι στη βιτρίνα που μας φώναζε «πάρε με».

Ας το επιτρέψουμε στον εαυτό μας δεν είναι δα και τόσο κακό! Πως μπορούμε, όμως, να το κρατήσουμε όπως την πρώτη μέρα που το πήραμε; Η μόνη σίγουρη λύση είναι να μην το φοράμε και να το αφήσουμε στη βιτρίνα της ντουλάπας μας. Το πήραμε για να το φοράμε, όμως, και όχι για να το θαυμάζουμε.

Η λύση είναι απλή και το πιο σημαντικό σχεδόν ανέξοδη αρκεί να έχετε στο σπίτι λίγο αλουμινόχαρτο. Η διαδικασία δε είναι ακόμη πιο απλή! Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο (κάτι παραπάνω απ’ όσο θα χρειαζόσασταν για να σκεπάσετε ένα πιάτο για παράδειγμα) και τσαλακώστε το μέσα στην παλάμη σας, σφιχτά, προσπαθώντας να φτιάξετε μια σφαίρα. Αυτό ήταν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στον κάδο του πλυντηρίου την ώρα της πλύσης μαζί με τα ρούχα.

Το αλουμινόχαρτο θα αποτρέψει τον στατικό ηλεκτρισμό και θα κρατήσει την υφή των υφασμάτων στην αρχική τους κατάσταση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει παιχνιδάκι!

Πηγή; Athensmagazine.gr

Δες επίσης

Τσίμπημα από σφήκα: Το κόλπο με το ξύδι και 1 ακόμα υλικό για να αντιμετωπίσετε δραστικά την φαγούρα

Το τσίμπημα από σφήκα εκτός από επίμονη και δυσάρεστη εμπειρία είναι αλήθεια ότι μας προκαλεί ...