Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023
trikaladay.gr / Lifestyle / Τζομπανάκη: Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το μνήμα μου

Τζομπανάκη: Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το μνήμα μου

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε σε κρητικό γλέντι, όπου βραβεύτηκε ο «Σασμός».

«Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, τα βαπτιστήρια μου. Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν θα “φύγω”. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη. Τα έχω φροντίσει, γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι ότι… θα αναχωρήσουμε. Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν έφυγε ο πατέρας μου ο Γιώργης, μια τέτοια ημέρα και είναι σαν να είναι μαζί μου. Ότι έμαθα από αυτούς, από την μάνα και τον πατέρα μου, το πέρασα στο δικό μου παιδί» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

Σχετικά με τις εξελίξεις της σειράς «Σασμός» η ηθοποιός είπε πως εύχεται η Καλλιόπη να μαλακώσει στην πορεία με τον Αστέρη και την Αργυρώ. «Πάντα φοβάται για τα παιδιά της η Καλλιόπη. Πάντα θα είναι έτσι η Καλλιόπη, δεν αλλάζει κάτι» τόνισε.

Δες επίσης

Γνωστός εφοπλιστής διακόπτει με άσεμνους χαρακτηρισμούς παράσταση στο θέατρο του Νέου Κόσμου

Ένα ατυχές συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη Πέμπτη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, όταν ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος ...