Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Τοπικά / Τροχαίο ατύχημα με τουρίστες στα Μετέωρα

Τροχαίο ατύχημα με τουρίστες στα Μετέωρα

Ο πάγος που καλύπτει κάποια τμήματα του οδοστρώματος του οδικού κυκλώματος Μετεώρων , ήταν η αφορμή ώστε το αυτοκίνητο που επέβαινε ένα ζευγάρι τουριστών να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει στα πρανή του δρόμου.

Τις τελευταίες ημέρες λόγου των χαμηλών θερμοκρασιών τις νυχτερινές ώρες , κάποια τμήματα του δρόμου των Μετεώρων που δεν ¨τα βλέπει ¨ ο ήλιος , συγκεντρώνουν ένα λεπτό στρώμα πάγου.

Πάγος που κάποιος δεν τον αντιλαμβάνεται εύκολα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση ατυχήματος.

Αυτό συνέβη σήμερα όταν ένα ζευγάρι τουριστών δεν πρόσεξε και το αυτοκίνητο που οδηγούσαν γλίστρησε και ξέφυγε από τον δρόμο.

Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του και η μεταφορά τους στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
stagonnews.gr

Δες επίσης

Θετική η επίδραση του 11μηνου κύκλου εκπαίδευσης των εργαζομένων της ΔΕΥΑΤ – Επίδοση βεβαιώσεων

Έναν σχεδόν χρόνο διήρκησε η εκπαίδευση που παρείχε η ΔΕΥΑΤ σε εργαζόμενους/ες και την Παρασκευή ...