Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Τρικαλινοί θα …πιάσουν τον Μάη παρέα με ψοφίμια και σκουπίδια!

Τρικαλινοί θα …πιάσουν τον Μάη παρέα με ψοφίμια και σκουπίδια!

Πρωτομαγιά αύριο και οι Τρικαλινοί θα εκδράμουν στην ύπαιθρο για να γιορτάσουν την άνοιξη.
Θα στηθούν ψησταριές, θα στρωθούν κουβέρτες και πολλοί Τρικαλινοί θα απολαύσουν μια ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Μεταξύ των περιοχών που αποτελούν πόλο έλξης την πρωτομαγιά είναι και μια όμορφη περιοχή στο Δενδροχώρι το επονομαζόμενο ‘δασάκι’ που παραδοσιακά οι κάτοικοι του χωριού και όχι μόνον κάθε Πρωτομαγιά πηγαίνουν εκεί ί για να ψήσουν και να διασκεδάσουν.
Δυστυχώς όμως φέτος τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.
Σε λίγα μέτρα απόσταση από το αλσύλλιο υπάρχει χωματερή, με σκουπίδια, μπάζα και ψοφίμια.
Παρότι οι αρμόδιοι του Δήμου έχουν ενημερωθεί από κατοίκους της περιοχής για την τραγική αυτή κατάσταση ουδείς φρόντισε να απομακρύνει τα σκουπίδια.
Μάλιστα για το θέμα έχει ενημερωθεί εγγράφως από κάτοικο της περιοχής τον κ. Δημήτρη Ζιώγα και ο ίδιος ο δήμαρχος Τρικαλων Δημ. Παπαστεργίου αλλά εις μάτην. Κανένα ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί ότι οι φωτό, ενδεικτικές της άθλιας κατάστασης, τραβήχτηκαν από τον Ηλία Μπακάλη

Δες επίσης

Την Κυριακή 22/5 η παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Ψύρρα “Τι απομένει απ’ την φωτιά”

Το βιβλιοπωλείο ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Θωμά Ψύρρα “ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΠ‘ ΤΗ ΦΩΤΙΑ“ την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 7:30 το βράδυ, στο Μουσείο Τσιτσάνη (Βενιζέλου και Καρδίτσης 1) στα Τρίκαλα. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Αγαθοκλής Αζέλης και Φανή Μπαλαμώτη. Ο Θωμάς Ψύρρας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Η εξιστόρηση της ζωής ενός Αρμενίου γεννημένου στην Ελλάδα, που υπέστη διωγμούς, εξορία, φυλάκιση, προσφυγιά και μετανάστευση και γίνεται η φωνή ...

Αφήστε μια απάντηση