Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Τρικαλινή οδηγός τράκαρε με αγριογούρουνο – Διαλύθηκε το αμάξι της

Τρικαλινή οδηγός τράκαρε με αγριογούρουνο – Διαλύθηκε το αμάξι της

Στο παρά ένα γλίτωσε πριν από λίγο νεαρή οδηγός οχήματος στο ύψος του Αγίου Αθανασίου Κρήνης Τρικάλων, όταν κινούμενη στο οδόστρωμα εμφανίστηκε μπροστά της ξαφνικά ένα μεγάλο αγριογούρουνο

Όπως καταγράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα KriniLive.gr η οδηγός διασχίζοντας αργά το βράδυ την περιφερειακή οδό, για να μεταβεί από το χωριό της, την Κρήνη Τρικάλων, παρέσυρε έναν αγριόχοιρο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο. Ευτυχώς φορούσε ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό. Ο αγριόχοιρος μετά την παράσυρση έπεσε νεκρός, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημιές.

Το νέο περιστατικό αναμφίβολα έρχεται να δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας μιας και δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και κατά το προηγούμενο διάστημα, από τα οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά. Αρκετοί τονίζουν πως είναι ευτύχημα μέχρι στιγμής που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τις παρασύρσεις αγριόχοιρων, και μένουμε μονάχα στις ζημιές που προκαλούνται στα οχήματα.

Πηγή: krinilkive

Δες επίσης

Η Γεροβασίλη Βασιλική και Κώστας Μαράβας συνεχίζουν δυναμικά μαζί

Η Γεροβασίλη Βασιλική του Φωτίου μένει μόνιμα στο Δροσερό έλκει την καταγωγή της από τη ...