Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για τα μήλα
- 2 μήλα
- 50 γρ. βούτυρο (2 κ.σ.)
- 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη (45 γρ.)
- 1 κ.γ. κανέλα
Για τη κρέμα
- 1 κουτάκι Morfat Creamy φυτική σαντιγί (250 γρ.)
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη (1 κούπα)
- 1 κ.γ. κανέλα
Για τη βάση
-
120 γρ. θρυμματισμένα μπισκότα Digestive (1 κούπα)
-
Εκτέλεση
-
Καλή σας επιτυχία!!
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Βούτυρο, τα κομμένα μήλα, τη καστανή ζάχαρη, τη κανέλα και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν τα μήλα.
- Τα βάζουμε σε μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη Morfat Creamy για βελούδινη γεύση και υφή, τη κανέλα, τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
- Τοποθετούμε τη κρέμα σε ένα κορνε για ευκολία.
- Σε 4 ποτηράκι βάζουμε στο πάτο 1 κ.σ. θρυμματισμένο μπισκότο, κρέμα, καραμελωμένα μήλα και συνεχίζουμε ξανά με την ίδια σειρά για ακόμα μια φορά κλείνοντας με μήλα από πάνω και τριμμένο μπισκότο.
- Απολαμβάνουμε αμέσως ή τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων




