Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους στο πολύπαθο Ροπωτό

Τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους στο πολύπαθο Ροπωτό

Μαγεμένο Βράδυ στην γραφική περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ροπωτού
Δείπνο παρέθεσε ο δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας την περασμένη Κυριακή, στην χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης στον συνοικισμό του Αγίου Ιωάννη στο Ροπωτό στην «Ψησταριά του Τσόλα».
Ήταν μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες αφού την παρέα των γυναικών της χορωδίας, στην πλειοψηφία τους κοσμούσαν με την παρουσία τους τα μέλη της ορχήστρας της «Κληματαριάς» στα Τρίκαλα, πού έπαιξαν υπέροχα λαϊκά και δημοτικά τραγούδια σκορπώντας αστείρευτο κέφι με πολύ χορό χαρίζοντας σε όλους ένα όμορφο ψυχαγωγικό βράδυ.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τις γυναίκες για την συμμετοχή του στην χορωδία του Συλλόγου, και την μεγάλο ζήλο που επιδεικνύουν με την συμμετοχή και την προσφορά τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στην θητεία αυτής της Δημοτικής Αρχής εγώ και οι συνεργάτες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαστε αρωγοί αυτών των προσπαθειών που αναδεικνύουν την χρυσή μας παράδοση του τόπου μας.
Στο δείπνο εκτός από τον δήμαρχο και την σύζυγό του Μαρία παρευρίσκοντο η Πρόεδρος της Τ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Πανάγος, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Πύλης κ. Βασίλειος Πανάγος, σύζυγος της χοροδιδασκάλισσας του Συλλόγου κ. Ευαγγελίας Παλλαντζά, και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δεν παρέλειψε να μιλήσει και με τους λιγοστούς θαμώνες της Ταβέρνας, και να ακούσει κάποια από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το πολύπαθο Ροπωτό, ξεφεύγοντας λίγο από το ψυχαγωγικό μέρος της πολύτιμης αυτής βραδιάς.
Στην παρέα κάποια στιγμή προστέθηκε ο Γιάννης Λαμπρογιώργος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροπωτού, χαρίζοντας ένα ποίημα στην παρέα της χορωδίας Πύλης.

Δες επίσης

Το πρόγραμμα της αυριανής (21/5) επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε Τρικάλων

Την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνέχεια της εκδήλωσης της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, ...

Αφήστε μια απάντηση