Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Τοπικά / Τραγωδία: 29χρονος Τρικαλινός πνίγηκε σε παραλία της Λευκάδας – Βρισκόταν στο νησί για το bachelor party του

Τραγωδία: 29χρονος Τρικαλινός πνίγηκε σε παραλία της Λευκάδας – Βρισκόταν στο νησί για το bachelor party του

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές ενός 29χρονου άνδρα από τα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαΐου 2025 στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας.

Ο άτυχος άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα, είχε επισκεφθεί το νησί μαζί με την παρέα του για να γιορτάσουν το bachelor partyτου. Η χαρά, όμως, μετατράπηκε σε θρήνο, όταν κατά τη διάρκεια κολύμβησης παρασύρθηκε από τα ισχυρά κύματα και πνίγηκε μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι φίλοι του 30χρονου τον είδαν να ξεβράζεται χωρίς τις αισθήσεις τουστην ακτή. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να ανασύρουν τον νεαρό και να τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ: lefkadatoday.gr

Edit

Δες επίσης

ΑΠΣ Τρίκαλα :«Γίνε ο Ήρωας Κάποιου», εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον ΑΠΣ Τρίκαλα μια ξεχωριστή εκδήλωση ζωής με τίτλο «Γίνε ο ...