Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τόριξαν στη Ζούμπα μαθήτριες και καθηγήτριες στη Φαρκαδόνα

Τόριξαν στη Ζούμπα μαθήτριες και καθηγήτριες στη Φαρκαδόνα

Το διασκέδασαν με την ψυχή τους οι μαθητές και μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας και οι φιλοξενούμενοί τους συμμαθητές τους αλλά και οι καθηγήτριες από την Ρουμανία.

Οι μαθητές των δυο σχολείων στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, πέραν των αθλημάτων που επέλεξαν, διδάχτηκαν επίσης ξένους μοντέρνους και κλασικούς χορούς ενώ δεν έλειψε και η διδασκαλία μοντέρνου χορού Zumba Fitness από την καθηγήτρια του Γυμνασίου Φαρκαδόνας κ. Γκουράβα Αλέκα.

Πλησιάζοντας προς το τέλος της σχολικής χρονιάς και της φιλοξενίας των συμμαθητών τους από την Ρουμανία απέδειξαν ότι το σχολείο πέραν του μορφωτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα έχει και ψυχαγωγικό ρόλο, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη, ειδικά στην παρούσα φάση που τα παιδιά βρίσκονται ένα βήμα πριν τις εξετάσεις.

Οι εντυπώσεις που καταθέτουν οι Ρουμάνοι μαθητές και εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι απερίγραπτες ενώ μένουν ενθουσιασμένοι τόσο από την φιλοξενία, όσο και από τα αξιοθέατα της Φαρκαδόνας και του νομού γενικότερα. Είχαν άλλωστε όλη την ευκαιρία να τα επισκεφτούν και να τα θαυμάσουν, καθώς το επαγγελματικό λύκειο Φαρκαδόνας κατά την πολυήμερη διαμονή των Ρουμάνων, φρόντισε να ξεναγήσει την αποστολή σε διάφορα σημεία του νομού και όχι μόνο καθώς ακολούθησε και ξενάγηση σε ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα της γειτονικής μας Λάρισας.

Δες επίσης

Το παράπονο του Χρήστου Αναστασίου που δεν υπουργοποιήθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θαν. Λιούτας

Το σχόλιο του για τον ανασχηματισμό και τις αντιδράσεις από βουλευτές του κόμματος έκανε ο ...

Αφήστε μια απάντηση