Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
trikaladay.gr / Lifestyle / To Twitter «σταυρώνει» Σερβετάλη για την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο» – «Αν ήταν καλός χριστιανός θα πλήρωνε και τους μισθούς»

To Twitter «σταυρώνει» Σερβετάλη για την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο» – «Αν ήταν καλός χριστιανός θα πλήρωνε και τους μισθούς»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Ρινόκερος» διαφωνώντας με τα νέα υγειονομικά μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τα θέατρα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από το καλοκαίρι ο Σερβετάλης είχε ξεκαθαρίσει την απόφασή του να αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονταν μόνο εμβολιασμένους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραγωγή προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει αντικαταστάτη για τον ρόλο του Άρη Σερβετάλη έτσι ώστε να συνεχιστεί κανονικά η παράσταση.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και θεατές αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του και μάλιστα μετά την πρόθεση που παραγωγού να καλύψει ο ίδιος τους μισθούς των ηθοποιών από τον Ιανουάριο και μετά αν ο Σερβετάλης δεχόταν να παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Χαμός και στο Twitter

Δεκάδες είναι τα ποστ που έχουν κατακλύσει από χθες το βράδυ τα social media με τα περισσότερα να κατηγορούν τον ηθοποιό για εγωιστική απόφαση .

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαίη Κοκκινοπούλου – Δεν έχουμε ελπίδα, φάτε

Η Φαίη Κοκκινοπούλου σχολίασε την απόφαση του ηθοποιού με μια ανάρτηση στο Facebook.

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.
Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».

Δες επίσης

Νομπούκα Σουνοχάρα – Η Γιαπωνέζα που αποθεώνει το μπουζούκι και τον Τσιτσάνη

Η σκηνή μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από κάποια ελληνική ταινία εποχής, με τη γαλανόλευκη να ...