Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Το Σάββατο η έναρξη της ζωντανής φάτνης στη Φαρκαδόνα

Το Σάββατο η έναρξη της ζωντανής φάτνης στη Φαρκαδόνα

Στο σχετικό κάλεσμα της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα ακόλουθα: «Πριν ένα χρόνο περίπου σας είχαμε καλέσει να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία της Φαρκαδόνας τις κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης του Θεανθρώπου. Σας είχαμε καλέσει να γιορτάσετε μαζί μας τις ιστορικές στιγμές της αναπαράστασης της γέννησης του Θείου Βρέφους.
Και ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και ήρθατε και γιορτάσατε μαζί μας πραγματικά Χριστούγεννα, λουσμένα στο φως και στη μουσική. Τολμήσαμε τότε να κάνουμε κάτι μεγάλο, κάτι τολμηρό, κάτι πρωτόγνωρο πανελλαδικά.
Τολμήσαμε και κάναμε το θεματικό πάρκο της «Ζωντανής Φάτνης». Και δικαιωθήκαμε.
Και ακριβώς για αυτό το λόγο σας ξανακαλούμε να γιορτάσετε πάλι μαζί μας για 2η χρονιά “Πραγματικά Χριστούγεννα” στη πλατεία της Φαρκαδόνας.
Μια Ζωντανή Φάτνη ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με καινούργια δρώμενα, με αναμορφωμένη την πλατεία, με πλούσιες καθημερινές δράσεις.
Ελάτε λοιπόν στη πλατεία της Φαρκαδόνας, το Σάββατο 12 του Δεκέμβρη, εκεί που το φωτεινό άστρο θα σας οδηγήσει για να ξαναζήσουμε μαζί τις συγκινητικές και κατανυκτικές στιγμές αναπαράστασης της γέννησης του θείου βρέφους, σεβόμενοι την μεγαλειότητα της στιγμής».

Δες επίσης

Απολογισμός διετίας 2022-2024 για τη Ν.Ε ΤΕΕ Τρικάλων

Έπειτα από την συμπλήρωση 2 ετών από τη σύσταση της νέας Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και ...

Αφήστε μια απάντηση