Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Τις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑ βράβευσε ο Χρήστος Μιχαλάκης

Τις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑ βράβευσε ο Χρήστος Μιχαλάκης

Τα Τρικαλινά κορίτσια του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ που διακρίθηκαν στο 14ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με τον Αντιπεριφερειάρχη να τους υποδέχεται εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την παρουσία και τις διακρίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια. Να σημειωθεί πως οι αθλήτριες του Συλλόγου κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς, όπου κατέκτησαν την 7η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

«Συνεχάρη για μία ακόμη φορά τις αθλήτριες του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ, για την διάκρισή τους, αλλά και την πολλά υποσχόμενη παρουσία τους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής. Μας έκαναν υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, και για την οποία αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια. Είναι, βέβαιο, ότι θα μας απασχολήσουν με νέες παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις και με σημαντικές διακρίσεις και μελλοντικά, πράγμα που το εύχομαι ολόψυχα.

Με την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, βρισκόμαστε δίπλα σε αθλητές και Συλλόγους, τους στηρίζουμε ουσιαστικά, και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε να προετοιμαστούν και να συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις, φέρνοντας διακρίσεις για την χώρα μας», σημείωσε σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης

Δες επίσης

Ο Κώστας Σκρέκας στον αγιασμό για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου

Ο Τρικαλινός Υπουργός και βουλευτής, Κώστας Σκρέκας, συμμετείχε σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στον καθιερωμένο αγιασμό ...