Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Την Παρασκευή 5 Αυγούστου Τα “Βίρβεια 2022” στην Κρανιά Ασπροποτάμου

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου Τα “Βίρβεια 2022” στην Κρανιά Ασπροποτάμου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου σας προσκαλεί  στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου  και ώρα 08:30 μ.μ. στην πλατεία της Κρανιάς στο Μεσοχώρι.

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο «ΒΙΡΒΕΙΑ 2022: Κώστας Βίρβος – Η ζωή και το έργο του» και  τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και τη συνδρομή του Δήμου Μετεώρων.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μα ς και το χωριό μας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με παρουσίαση της ζωής του μεγάλου στιχουργού μέσα από το βιβλίο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΡΒΟΣ: Εγώ δεν ζω γονατιστός» που έγραψε η θυγατέρα του Μαρία Βίρβου.

Εισηγήσεις θα κάνουν ο καθηγητής κ. Δημήτριος Γκαραγκούνης, η κ. Μαρία Βίρβου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πειραιώς  και η  πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φανή Σμιξιώτη – Μποντίλα, Διευθύντρια Γυμνασίου.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την «Λαϊκή Ορχήστρα Τρικάλων». Θα τραγουδήσει μαζί τους η Κωνσταντίνα Πάλλα και ο Μπάμπης Αντωνίου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και τη συνδρομή του Δήμου Μετεώρων.

 

Με εκτίμηση 

Για το  Δ.Σ. του Συλλόγου 

Φανή Σμιξιώτη – Μποντίλα

 

Δες επίσης

Αναβάλλονται τα εγκαίνια της έκθεσης στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό λόγω προβλήματος υγείας της υπουργού Πολιτισμού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων σας ενημερώνει ότι τα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Ο Πηλός μιλάει ...