Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Τι να κάνετε αν έχουν φθαρεί οι δερμάτινες καρέκλες σας

Τι να κάνετε αν έχουν φθαρεί οι δερμάτινες καρέκλες σας

Οι καρέκλες με δερμάτινη υφή είναι πολύ στιλάτες και έχουν διαχρονική αξία στη διακόσμηση του σπιτιού. Όσο περνάει όμως ο καιρός με την έντονη χρήση είναι πολύ πιθανό να φθαρούν ή ακόμα και να σκιστούν σε ορισμένα σημεία. Σε περίπτωση που σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, μην τις πετάξετε ακόμα γιατί υπάρχει μια πρακτική λύση.

Πρέπει να αλλάξετε επένδυση και πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε κάτι ανθεκτικό και casual, εκτός αν ο χώρος επικοινωνεί με το καθιστικό και θέλετε ομοιομορφία ανάμεσα στους χώρους. Επίσης, δεν μας είπατε αν ο σκελετός είναι μεταλλικός ή ξύλινος και τι χρώμα επένδυση έχετε αυτή τη στιγμή.

Όπως και να έχει το θέμα, αν σας αρέσει η επιλογή του δέρματος και θέλετε να παραμείνετε σε αυτό, δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία σε λευκό χρώμα, η οποία όχι μόνο φωτίζει τον χώρο αλλά και ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στυλ, καθώς υιοθετεί εύκολα τόσο το πολυτελές όσο και το casual στυλ.

Διαλέξτε έναν τύπο δέρματος ο οποίος να έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση, ώστε να είναι εύκολος στο καθημερινό καθάρισμα και την ίδια στιγμή ανθεκτικός στους λεκέδες, π.χ. από σάλτσες που βγαίνουν δύσκολα.

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να φτιάξετε μια επένδυση από ύφασμα ή έναν συνδυασμό από διαφορετικές υφές, όπως για παράδειγμα ένα ανθεκτικό βαμβακερό για το κάθισμα και μια ψάθα για την πλάτη.

spirossoulis.com

Δες επίσης

Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D. Ed., M. Ed., Ph.D. Στην εποχή του Όθωνα, κυκλοφορούσε ...