Θρήνος για το θάνατο μιας ακόμα νέας γυναίκας.
Πρόκεται για την Χρύσα Αλεξίου ηλικίας 56 ετών, προισταμένη του τμήματος βραχείας νοσηλείας του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός κοριστιού εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας (επάρατη νόσο) αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Με το άγγελμα του θανάτου της η διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση “Η διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της προϊσταμένης του τμήματος βραχείας νοσηλείας Χρύσας Αλεξίου.
Η Διοίκηση του νοσοκομείου σε ένδειξη τιμής, αποφάσισε να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία και να αναλάβει τη δαπάνη της κηδείας της
trikaladay.gr / Τοπικά / Θρήνος για το θάνατο 56χρονης Τρικαλινής, προισταμένης του Νοσοκομείου Τρικάλων
Δες επίσης
Σοβαρό τροχαίο στον κόμβο «Τσαγκάδα»: Τρία νεαρά άτομα στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά από ανατροπή αγροτικού αυτοκινήτου
Μια εφιαλτική στιγμή έζησαν τρεις νέοι άνθρωποι το βράδυ Σαββάτου, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

