Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Θερμής υποδοχής έτυχε ο Γ. Παπανδρέου στα Τρίκαλα από στελέχη του Κινήματος

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Γ. Παπανδρέου στα Τρίκαλα από στελέχη του Κινήματος

Θερμής υποδοχής και χωρίς παρατράγουδα, όπως συνέβη προχθές στο Βόλο, έτυχε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikaladay, o κ. Παπανδρέου αν και με καθυστέρησηδυο περίπου ωρών έφτασε στα γραφεία του Κινήματος επί της οδού Βύρωνος όπου τον υποδέχθηκαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αλλά και αρκετοί πολίτες.

Σε δηλώσεις του ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη σύναψης συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των εταίρων, σε έναν έντιμο, όπως τον χαρακτήρισε συμβιβασμό προκειμένου να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Στη συνέχεια και αφού συνομίλησε με στελέχη του Κινήματος ο κ. Παπανδρέου κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «πανελλήνιο, όπου και συναντήθηκε με πολίτες.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα όπως αυτά που σημειώθηκαν στο Βόλο με την εισβολή του δημάρχου της πόλης Αχ. Μπέου ο οποίος και τον προπηλάκισε

Δες επίσης

Ζητήματα του Πυργετού στη συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων – Πολιτιστικού Συλλόγου

Τα ζητήματα που απασχολούν τον Πυργετό έθεσαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά μέλη του Πολιτιστικού ...

Αφήστε μια απάντηση