Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Θεατρική παράσταση με… αστυνομική φρούρηση στη Λάρισα για την Άννα Βαγενά;

Θεατρική παράσταση με… αστυνομική φρούρηση στη Λάρισα για την Άννα Βαγενά;

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» σύμφωνα με το οποίο αστυνομικοί περιπολούσαν έξω από το θέατρο του «Μύλου» κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Λωξάντρα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα Βαγενά.

Γράφει συγκεκριμένα στη στήλη «Ψιθυριστά» ο Σωτήρης Ζαχαριάς: «ΝΑΙ, «Λωξάντρα» φυλασσόμενη στη Λάρισα. Θεατρική παράσταση υπό αστυνομική φρούρηση στον «Μύλο». Όχι δεν κινδυνεύουν τα σουτζουκάκια της θρυλικής μαγείρισσας από κάποιον πεινασμένο ή ο χαλβάς από κάναν μερακλή.

Στην πραγματικότητα ουδείς αντιλαμβάνεται το αν και ποιος μπορεί να κινδυνεύει, κι από ποιον δηλαδή, ώστε να χρειάζεται να περιπολούν έξω απ’ το θέατρο δύο τουλάχιστον αστυνομικοί με πολιτικά. Προς τι τα μέτρα ασφαλείας και ποιος μπορεί να τα ζήτησε;

Επειδή δηλαδή η πρωταγωνίστρια Άννα Βαγενά τυγχάνει βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, θεωρείται ότι χρήζει προφύλαξης; Προσοχή, δεν πρόκειται για τον δικό της αστυνομικό αλλά για άλλους επιπλέον φρουρούς.

Να νιώθει η ίδια ότι απειλείται όταν παίζει θέατρο ή έδειξε η υπηρεσία υπερβάλλοντα ζήλο; (Να φύλαγαν τουλάχιστον μέσα, να έβλεπαν και την παράσταση)»

Κάθε απάντηση δεκτή. Από πάσα εμπλεκόμενη κατεύθυνση…

onlarissa.gr

Δες επίσης

Λαρισαία θύμα «ρομαντικής απάτης» από «Αμερικανό γιατρό» στην εμπόλεμη ζώνη

Ειδικευμένος στις… απάτες αποδείχθηκε τελικά ο «Αμερικανός δόκτωρ», αφού κατάφερε να αποσπάσει περί τις 10.000 ...

Αφήστε μια απάντηση