Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Θα βάψουν αβγά οι Τρικαλινοί εθελοντές

Θα βάψουν αβγά οι Τρικαλινοί εθελοντές

Χαμόγελα και αγάπη στο πνεύμα των αγίων ημερών του Πάσχα, της ελληνικής αυτής γιορτής της χριστιανοσύνης, από την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων. Δύο εκδηλώσεις διοργανώνονται, στο πνεύμα της αγάπης στον συνάνθρωπο. Συγκεκριμένα:
1. Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, από τις 10, στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί η γιορτή με τίτλο «Μην τα βάψετε μαύρα, θα σας τα βάψουμε κόκκινα»!. Για τα.. αβγά ο λόγος, καθώς οι Εθελοντές θα βάψουν αβγά, τα οποία θα παραδώσουν στη συνέχεια στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Παραλλήλως, θα υπάρχουν παιχνίδια και δημιουργικές απασχολήσεις για παιδιά, από στελέχη των ΚΔΑΠ και του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου Τρικκαίων. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει αβγά, από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, στα γραφεία της Ομάδας Εθελοντών (Στρ. Σαράφη 44) και κάθε απόγευμα, αλλά και το πρωί της Μ. Πέμπτης, στην πλατεία (βρασμένα ή μη).
2. Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, ημέρα και της γιορτής του Αγίου Γεωργίου, διοργανώνεται το «Τραπέζι Αγάπης». Στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, στο πάρκο, θα υπάρξει γεύμα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κρίσης. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών και άλλους φορείς, ένα μικρό γλέντι, με αρνιά και εδέσματα, με μουσικήκ αι χορό από τμήματα του Δήμου, θα στηθεί για τους συνανθρώπους μας. Η είσοδος είναι μεν ελεύθερη σε όλους, αλλά η δράση απευθύνεται αποκλειστικά στους ανθρώπους που και αυτές ειδικά τις ημέρες χρήζουν την ενεργή παρουσία της κοινωνίας δίπλα τους.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

Την Κυριακή 23/6 κηδεύεται ο Γιώργος Βόκας που πέθανε ξαφνικά στην Καλαμπάκα

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Γεώργιος Βόκας. Η κηδεία του θα ...

Αφήστε μια απάντηση