Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Τα Τρικαλινά στελέχη της Ενωσης Κεντρώων καταγγέλλουν τον Βασίλη Λεβέντη!

Τα Τρικαλινά στελέχη της Ενωσης Κεντρώων καταγγέλλουν τον Βασίλη Λεβέντη!

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν τα στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων της Ενωσης Κεντρώων για την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Β. Λεβέντη στην Καλαμπάκα.
Όπως αναφέρουν δεν τους ενημέρωσε κανείς για την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος.
Όπως επισημαίνουν σε σχετικό δελτίο Τύπου:!1
Προς μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Ένωση Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε την περιοχή μας.
Η πράξη του αυτή θεωρούμε ότι είναι το επισφράγισμα της πλήρους αδιαφορίας που έχει επιδείξει όλο το χρονικό διάστημα μετά την εκλογή του και είσοδο του κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων, προς τα τοπικά στελέχη και περαιτέρω προς την τοπική μας κοινωνία. Παρά τον προσωπικό αγώνα που δώσαμε κατά τη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών, ο κύριος Λεβέντης αθέτησε το σύνολο των υποσχέσεων προς τα τοπικά στελέχη του Νομού Τρικάλων και ειδικότερα:
Ουδέποτε διενήργησε Συνέδριο του κόμματος, ώστε δημοκρατικά να γίνει ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, ώστε να προσδιορισθούν οι ενέργειες του κόμματος και να δράσει με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.
Ουδεμία επαφή πραγματοποιήθηκε με τα τοπικά στελέχη του Νομού Τρικάλων μετά τη διενέργεια των εκλογών, ώστε να ενημερωθεί ο Πρόεδρος για τα τοπικά μας προβλήματα και να συνδράμει από τη θέση την οποία πλέον κατέχει στην επίλυση αυτών.
Αιτήματα που αποστείλαμε για διευθέτηση τοπικών προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Τρικάλων, ουδέποτε απαντήθηκαν, λήφθηκαν υπ όψη ή έστω αναφέρθηκαν στους αρμόδιους Υπουργούς.
Παρά την υπόσχεσή του για τοπικό συντονισμό , ουδέποτε ιδρύθηκαν τοπικές επιτροπές σε κάθε Νομό για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και την αναφορά των τοπικών ζητημάτων στην Κεντρική εξουσία.
Εξ αρχής η πρόθεσή μας ήταν να συνδράμουμε στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και να βοηθήσουμε με προσωπικό αγώνα στην επίλυση αυτών. Οι Δημοκρατικές διαδικασίες ήταν προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων.
Πλην όμως όλα τα ως άνω αποδείχθηκαν «έπεα πτερόεντα» για τον κ. Λεβέντη. Προτίμησε αντιθέτως να ακολουθήσει έναν απόλυτα προσωποκεντρικό έλεγχο στο κόμμα, αγκυλωμένος σε συνθήκες του παρελθόντος.
Αποκορύφωμα της ασυνέπειας του, ήταν η επίσκεψή του στην περιοχή μας και δη στην Καλαμπάκα, χωρίς ουδεμία ενημέρωση των τοπικών στελεχών που στήριξαν με προσωπικό και οικονομικό μόχθο το τοπικό του ψηφοδέλτιο κατά τις απερχόμενες Εθνικές εκλογές.
Αφού ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όλους τους φίλους και τις φίλες που μας στήριξαν στον αγώνα μας, δηλώνουμε ότι αποχωρούμε πλήρως απογοητευμένοι, εκ των ως άνω συμπεριφορών, από την Ένωση Κεντρώων και ευχόμαστε, έστω και την ύστατη στιγμή, ο κ. Λεβέντης να ασχοληθεί με τα τοπικά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας.
Μετά τιμής,
Ευάγγελος Γιουβρής, Δικαστικός Επιμελητής, Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Ένωσης Κεντρώων κατά τις Εθνικές εκλογές.
Αικατερίνη Λαφαζάνη, Λογίστρια.

Δες επίσης

Σήμερα η κηδεία του 39χρονου Αποστόλη Χαλβατζά που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην ε.ο Λάρσας-Τρικάλων

Σήμερα κηδεύεται ο 39χρονος Απόστολος Χαλβατζάς που βρήκε χθες  το θάνατο σε τροχαίο στη ε.ο ...

Αφήστε μια απάντηση