Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Τα Μετέωρα και η περιοχή των Τρικάλων στην Κρατική Πολωνική Τηλεόραση

Τα Μετέωρα και η περιοχή των Τρικάλων στην Κρατική Πολωνική Τηλεόραση

Στα Μετέωρα και στην περιοχή του νομού Τρικάλων ταξίδεψε και φιλοξενήθηκε,το τριήμερο 6-9 Ιουνίου,η κα MonikaWitkowskaδημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκπομπής θεματικού τουρισμού της κρατικής Πολωνικής τηλεόρασης TVP.

Σκοπός του ταξιδιού η καταγραφή, η παρουσίαση και προβολή της περιοχής στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό της κρατικής Πολωνικής τηλεόρασης μέσα από ένα βιωματικό mediafamilytrip.

Η δημοσιογράφος περιηγήθηκεστα επιβλητικά Μετέωρα και τις Μονές τους, στο παραδοσιακό Καστράκι και στην πόλη της Καλαμπάκας.Επισκέφτηκε επίσης την μοναδικού φυσικού κάλλους περιοχή της Πύλης, της Ελάτης και του Περτουλίου.

Συμμετείχε και κατέγραψε τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός στους επισκέπτες,και ειδικότερα σε οικογένειες με παιδιά.Επισκέφτηκε τοπικές επιχειρήσεις, συμμετείχε σε workshopμαγειρικήςκαι απόλαυσε την τοπική κουζίνα και γαστρονομία.

Το ταξίδι οργανώθηκε από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από πρόταση και με την υποστήριξη του Γραφείου Πολωνίαςτου Ε.Ο.Τ.και της διευθύντριας του κας.Νικολοπούλου.

Όπως δήλωσεο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Π.Ε. Τρικάλων και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, «οφορέας θα συνεχίσει και θα εντείνει τις δράσεις του σε αγορές στόχους του εξωτερικού για την προώθηση και προβολή της περιοχής μας. Η περιοχή του νομού Τρικάλων με τα μοναδικά Μετέωρα,τα μνημεία της, τον φυσικό της πλούτο, την γαστρονομία της αλλά και τις δυνατότητες σε δραστηριότητες που προσφέρει, μπορεί να αναδειχθεί σεκορυφαίοταξιδιωτικό προορισμό για κάθε κατηγορίαεπισκέπτη».

Δες επίσης

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων οι πληγείσες επιχειρήσεις από την κακοκαιρία Daniel

Η κακοκαιρία Daniel που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας και οι επιπτώσεις της στην οικονομική ...