Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Συνελήφθη υπάλληλος νοσοκομείου για “φακελάκι” ενώ γινόταν η κοπή της πίτας

Συνελήφθη υπάλληλος νοσοκομείου για “φακελάκι” ενώ γινόταν η κοπή της πίτας

Στη σύλληψη μίας υπαλλήλου του νοσοκομείου Κιλκίς, προχώρησαν άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η επιχείρηση της αστυνομίας, μάλιστα, έγινε την ώρα που εξελισσόταν η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, η υπάλληλος συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Είχε προηγηθεί καταγγελία συγγενικού προσώπου ασθενούς, ότι ζητήθηκαν χρήματα για να του παρασχεθεί βεβαίωση, την οποία ωστόσο εδικαιούτο.

Πηγή: eidisis.gr

Δες επίσης

Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Έχει σύμβουλο μια γερόντισσα από τη Συρία που μιλάει Αραμαϊκά και μια αστρολόγο από το Χάρβαρντ»

Μόνο ως απίστευτα, για να μην πούμε εξωφρενικά, μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα κατέθεσε δημοσίως ...