Τρίτη, 14 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Συνελήφθη γυναικολόγος για “φακελάκι”

Συνελήφθη γυναικολόγος για “φακελάκι”

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος μίας γυναικολόγου – μαιευτήρα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, για δωροληψία υπαλλήλου κλπ. αδικήματα.

Προηγήθηκε έρευνα και καταγγελία σύμφωνα με την οποία η γιατρός απαίτησε χρηματικό ποσό 500 ευρώ, για να αναλάβει τον τοκετό και συγκεκριμένα την καισαρική μίας εγκύου από την Αλβανία. Μάλιστα, για να την πείσει, της είπε ότι αν επιλέξει την ίδια και το συγκεκριμένο νοσοκομείο θα της ερχόταν πιο φθηνά απ’ ότι να πήγαινε στην Θεσσαλονίκη σε περίπτωση επιπλοκής, όπου εκεί θα της ζητούσαν 2.500 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
news247

Δες επίσης

Θρίλερ στο Αργοστόλι: Νεκρή 19χρονη στην κεντρική πλατεία της πόλης

Σε ένα σκοτεινό μυστήριο εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου μιας 19χρονης κοπέλας στο Αργοστόλι. Οι απαντήσεις ...