Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
trikaladay.gr / Άρθρα / Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο πρ. προέδρου των Μ. Καλυβίων

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο πρ. προέδρου των Μ. Καλυβίων

Τη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην προέδρου της κοινότητας Μεγάλων Καλυβίων και γνωστού επιχειρηματία των Τρικάλων, Κώστα Παπαναστασίου, εκφράζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Σε μήνυμά του επισημαίνει ότι ο εκλιπών «διακρινόταν για το δημοκρατικό του ήθος, τη διαλλακτικότητα, τον ήπιο χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά του. Επρόκειτο για χαρίσματα που τον έκαναν εξαιρετικά αγαπητό στους Μεγαλοκαλυβιώτες, εκλέγοντάς τον μάλιστα – ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης – ως πρόεδρο του χωριού επί τρεις τετραετίες,  και μάλιστα σε δύσκολες περιόδους».
Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρεται στο σημαντικό του έργο στα Μ. Καλύβια (κατασκευή Γυμνασίου, αποπεράτωση Νηπιαγωγείου, ασφαλτόστρωση περιφερειακών δρόμων κ.α.), τη συνεισφορά του στον αγώνα για το «Ζευγαρολίβαδο», καθώς και «την ουσιαστική του δράση σε πάμπολλες κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες».
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (26/09-02/10/2022)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η μετάστασις του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού γιορτάζουν: Θεολόγης-Θεολογία * Ο ...