Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Συγκινεί …λασπωμένος ιερέας – Από τη Λάρισα στα πλημμυρισμένα χωριά για να βοηθήσει τους πληγέντες (βίντεο)

Συγκινεί …λασπωμένος ιερέας – Από τη Λάρισα στα πλημμυρισμένα χωριά για να βοηθήσει τους πληγέντες (βίντεο)

Γυρίζει μέσα στις λάσπες και αναζητά ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, άνθρωποι που καταστράφηκαν για δεύτερη φορά από τις πλημμύρες.

Η κάμερα του onlarissa.gr τον εντόπισε στην Γλαύκη σήμερα το πρωί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως το έκανε και την πρώτη φορά επισκεπτόμενους πολλές πληγείσες περιοχές γύρω από τη Λάρισα.

Ο λόγος για τον Πάτερ Νικηφόρο Κοντογιάννη, τον εφημέριο στον Ιερό Ναό Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας, ο παππάς που έγινε γνωστός πανελληνίως για την … hi tech εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σήμερα είναι εδώ και πάλι στα πλημμυρισμένα και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον συνάνθρωπο, βουτηγμένος στις λάσπες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

«Γυρίζουμε και βλέπουμε ποιοι συνάνθρωποί μας χρειάζοται βοήθεια για να την προσφέρουμε. Τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι μικρότερο το κακό. Όπου μπορούμε βοηθάμε, προσφέρουμε καθαριστικά, κονσέρβες ότι έχουμε την δυνατότητα, από τις προσφορές που κάνει ο κόσμος για τους πληγέντες. Έχουμε και πάρα πολλούς εθελοντές, συνεργάτες τους λέμε. Μόνος του δεν κάνει ποτέ κανείς τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

onlarissa

Δες επίσης

Η νέα BMW X2 έρχεται στη Θεσσαλία για ένα συναρπαστικό roadshow από την BMW Παπαδόπουλος

H νέα BMW X2 έρχεται στη Θεσσαλία για ένα συναρπαστικό roadshow σε Λάρισα, Βόλο και ...