Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Στο σφυρί βγαίνουν αύριο ακίνητα Τρικαλινών

Στο σφυρί βγαίνουν αύριο ακίνητα Τρικαλινών

Κάλεσμα προς τους Τρικαλινούς να συγκεντρβωθούν αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων απευθύνει το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: Αύριο Τετάρτη 17 Ιούνη και ώρα 3:30 μ.μ. θα ’μαστε πάλι εκεί: έξω και μέσα στο Ειρηνοδικείο!

Όσο απειλούνται τα σπίτια μας με αρπαγή από τράπεζες, τοκογλύφους και εφορίες, όλο και περισσότεροι Τρικαλινοί θα συγκεντρωνόμαστε στο Ειρηνοδικείο για να αποτρέπουμε με τα ίδια τα σώματά μας τους πλειστηριασμούς!

Η κυβέρνηση όμως με ποιον είναι; Είναι μ’ αυτούς που επιχειρούν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε βάρος της λαϊκής περιουσίας ή είναι με τον λαό;

Είναι εξωφρενικό, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να στέλνεται ισχυρή αστυνομική δύναμη κάθε(!) Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο και δυο φορές μέχρι τώρα να έχουν προβεί σε βίαια σπρωξίματα των αγωνιζόμενων πολιτών. Ούτε με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. δεν γίνονταν αυτά!

Καλούμε και πάλι τους Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην κρύβονται και να πάρουν θέση δημόσια. Η οργή του Λαού κάθε μέρα φουσκώνει!

(Κανείς δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες).

– ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

– ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

– ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε ΌΛΟΙ απ’ τους καναπέδες!

Δες επίσης

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών – Το νέο ωράριο

Αλλάζει το ωράριο στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία από το νέο έτος, δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές και ...

Αφήστε μια απάντηση