Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Στο Περτούλι η χειμερινή διαβίωση των μαθητών της ΣΜΥ Τρικάλων

Στο Περτούλι η χειμερινή διαβίωση των μαθητών της ΣΜΥ Τρικάλων

Στο Δασαρχείο Περτουλίου μετέβησαν την Τετάρτη 4/10 το πρωί κλιμάκιο του Δήμου Πύλης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Κρούπη, Στέφανο Καλαμαρά και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Περτουλίου κ. Στέφανο Κουτσιανίτη. Μαζί τους ήταν και ο Διοικητής της Σ.Μ.Υ. στα Τρίκαλα Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, συνοδευόμενος από τον Ταγματάρχη κ. Παναγιώτη Παναγιώτου, όπου συνάντησαν τον Δασάρχη κ. Νικόλαο Χασάναγα.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η παραχώρηση συγκεκριμένου μέρους στο Δάσος Περτουλίου, κατόπιν αιτήματος του Διοικητού της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων, για την χειμερινή διαβίωση των μαθητών της Σχολής.
Μετά από την ολιγόωρη συζήτηση του Δημάρχου και του Διοικητή της Σ.Μ.Υ. με τον Δασάρχη, αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η επιθυμία του παραπάνω αιτήματος, και μάλιστα να δρομολογηθούν και προβλεπόμενες γραφειοκρατικές ενέργειες, από το Δασαρχείο Περτουλίου.
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας τόνισε ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να διευκολύνει, την χειμερινή διαβίωση των μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η εκπαίδευση τους.
Ο Δασάρχης κ. Χασάναγας με τον Δ/τη της Σ.Μ.Υ. κ. Γεώργιο Λιάκο επισκέφθηκαν και πήραν μια εικόνα από το δασικό μέρος που πρότεινε ο Δασάρχης, συγκεκριμένα στα λιβάδια τα Περτουλιώτικα.

Δες επίσης

“Εφυγε’ από τη ζωή 75χρονη Τρικαλινή, συνταξιούχος δασκάλα

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η Μαριάνθη Λακιάρα-Θεοχαρούλα, στνταξιούχος δασκάλα. Η κηδεία ...

Αφήστε μια απάντηση