Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Στην πράξη δίπλα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας

Στην πράξη δίπλα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας

Στην εκδήλωση της  Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων παραβρέθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, δωρεά του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), ένα υπερσύγχρονο drone, ιδανικό για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, το οποίο θα συμβάλει στο σπουδαίο έργο της Ομάδας των Τρικάλων η οποία επιτελεί σημαντικότατο έργο, πάντα στην πρώτη γραμμή για τον άνθρωπο στις πιο δύσκολες στιγμές.
Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Τρικάλων ευχαρίστησαν τον Τρικαλινό υπουργό για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή του στο έργο τους με τον Κώστα Σκρέκα να υπογραμμίζει ότι αυτό είναι το ελάχιστο μπροστά στο αξιοθαύμαστο έργο που προσφέρουν για τον άνθρωπο και να τονίζει ότι θα στέκεται πάντα δίπλα τους, με κάθε τρόπο, για τη διαρκή επιχειρησιακή τους αναβάθμιση.

Δες επίσης

Αίτημα του ΤΕΕ Τρικάλων για στελέχωση κλιμακίων μηχανικών δευτεροβάθμιων ελέγχων της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών με εθελοντές μηχανικούς

Τρίκαλα 26/09/2023 Αρ. Πρωτ. 13/2023 ΠΡΟΣ: Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κ. Κικίλια Βασίλειο ...