Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Στην εντατική 8χρονη μετά από δάγκωμα φιδιού!

Στην εντατική 8χρονη μετά από δάγκωμα φιδιού!

Μάχη για τη ζωή του, στην Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίου) δίνει ένα 8χρονο κοριτσάκι από χωριό της ορεινής Ηλείας που δαγκώθηκε από φίδι.

Το παιδί, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο του Πύργου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς διακομίσθηκε στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το κοριτσάκι – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – βρισκόταν με τα μεγαλύτερα αδέλφια του σε αγροτική περιοχή, μακριά από το χωριό. Τα παιδιά έπαιζαν ανέμελα, όταν το άτυχο κοριτσάκι, χωρίς να αντιληφθεί το φίδι, δέχθηκε παραπάνω από ένα δάγκωμα στο πόδι του.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, πρόκειται για οχιά, το πιο γνωστό δηλητηριώδες φίδι που εντοπίζεται στην Ελλάδα…

πηγή: patrisnews

Δες επίσης

Δ. Παπαστεργίου: Ο νόμος για την “Ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας” είναι μια μεταρρύθμιση που αφορά την προστασία της ανθρώπινης ζωής – Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους

Μία νέα εποχή στην ενοποίηση και εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που άπτονται της οδικής ασφάλειας στην ...

Αφήστε μια απάντηση